Subway Surfers

Subway Surfers voor Android

Ontsnap aan de spoorwegpolitie in dit Temple Run-achtige spel

Subway Surfers is een spel in de stijl van Temple Run. Het doel: ontsnappen aan de spoorwegpolitie die jou maar wat graag wil oppakken omdat je metro hebt besmeurd met graffiti.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Vrolijke graphics
  • Eenvoudige besturing
  • Leuke gameplay

TEGEN

  • Niet erg origineel

Goed
7

Subway Surfers is een spel in de stijl van Temple Run. Het doel: ontsnappen aan de spoorwegpolitie die jou maar wat graag wil oppakken omdat je metro hebt besmeurd met graffiti.

Blijven rennen

Het idee achter Subway Surfers is erg simpel: je rent automatisch over het scherm langs de rails en ontwijkt alle obstakels op je pad, zoals treinen, wagentjes en meer.

Onderweg pik je munten op die je inruilt voor speciale items, zoals magneten, hoverboards en zelfs jetpacks die op verf werken. Door deze power-ups wordt het spel stukken spannender en bovendien heb je ze vaak nodig om verder in het spel te geraken. 

Daag je Facebook-vrienden uit en verdien meer virtueel geld door ze via het sociale netwerk uit te nodigen.

Bediening

De touch-bediening is erg gebruiksvriendelijk. Ontwijk de obstakels door links of rechts te tikken, spring door omhoog te vegen of buk door omlaag te vegen. Je rent automatisch, dus je houdt je alleen maar bezig met deze simpele controls. De power-ups activeer je simpelweg door er tegen aan te rennen.

Kleurrijke omgeving

Subway Surfers ziet er erg goed uit. De 3D-graphics zijn fel en kleurrijk en het spel zit vol humor. Ook de geluidseffecten en muziek zijn goed gekozen.

Conclusie

Subway Surfers is een leuk spel in de stijl van Temple Run. Door zijn verslavende gameplay is Subway Surfers moeilijk te weerstaan.

Meeste downloads Arcade games voor android

Subway Surfers

Download

Subway Surfers 1.100.0

Beoordelingen about Subway Surfers

  • door Anonymous

    Het is echt te gek. ik vind het spel echt top maar ik ben men wachtwoord vergeten en ik kan het daarom niet downloaden en dat vind ik hMeer

  • door Anonymous

    nee . dit is een super spel en ik ga het gelijk Downloaden daarom is Subway Surfers gewoon heel leuk

Promotie×